Matemàtiques

5è i 6è, “Lògica i Atenció”, 9-6-2020

Seguim amb feines de lògica i atenció en aquest cas. Aquesta setmana pengem la feina de matemàtiques en dimarts com a excepció.

Mireu bé el que us demanem! En aquest cas, la feina és millor que la feu o impresa o en un full copiant les activitats.

La data d’entrega és dimarts 16 de juny. Com sempre envieu la feina a les tutores-tutor i elles-ell me la faran arribar a mi.

AEE, Lògica i Atenció, 9-6-2020

 

5è i 6è, “Operacions amb lògica”, 4-6-2020

Aquesta setmana la feina de matemàtiques s’assembla a aquella que vam fer de lògica amb quadrats i a la de càlcul.

Mireu bé el que us està demanant l’activitat perquè és de lògica! Potser a cada quadret hi ha més d’una resposta.

En aquest cas el document seria preferible que el féssiu en un full a part, ja que fer-ho en un ordinador o dispositiu és una mica complicat. També el podeu imprimir.

La data d’entrega és dijous 11 de juny. Com sempre envieu-li la feina a les tutores-tutor i elles-ell me la faran arribar a mi.

5è i 6è AEE, Operacions amb lògica, 4-6-2020

 

5è i 6è, “Càlcul”, 28-5-2020

Tornem a repassar les operacions bàsiques :) !

Fixeu-vos que 5è té un document i 6è un altre.

Torneu a tenir l’opció d’imprimir l’activitat, fer-la en un full copiant les operacions, o també, editant el PDF des del dispositiu on feu la feina.

La data d’entrega és dijous 4 de juny. Com sempre us diem, envieu les feines a les vostres tutores-tutor, i elles-ell me la faran arribar.

5è AEE, Càlcul, 28-5-2020 (editable)

6è AEE, Càlcul, 28-5-2020 (editable)

 

5è i 6è, “Fraccions II”, 21-5-2020

Aquesta setmana a matemàtiques us portem la part dos de fraccions. Per continuar fent repàs.

La feina d’avui és divertida, us demanem que llegiu bé com fer-la el pas a pas, per això ho hem fet. Ja sabeu que podeu imprimir el full o fer-ho en un full a part copiant-lo.

La data d’entrega és el dimarts 26 de maig. Recordeu d’enviar-li la feina a les tutores, i elles me l’enviaran a mi.

5è i 6è AEE, Fraccions II, 21-5-2020

 

5è i 6è, “Resolem Problemes”, 14-5-2020

Igual que a llengua catalana, enviarem un cop al mes problemes per resoldre’ls, per tant al juny també tindreu una activitat com aquesta.

Com amb totes les feines no cal que imprimiu el document, podeu fer els exercicis en un full a part, sempre que poseu el títol i el número d’activitat (no cal copiar els enunciats).

La data d’entrega serà dijous 21 de maig. Li podeu enviar les feines a les vostres tutores-tutor i elles-ell me les faran arribar a mi.

5è i 6è AEE, Resolem problemes, 14-5-2020

 

5è i 6è, “Lògica amb Quadrats”, 7-5-2020

La feina d’avui de matemàtiques és una mica diferent a les anteriors, amb el títol ja us donem pistes, lògica!

Com sempre a dins del PDF trobareu tota l’explicació de com fer la feina. Us animo a fer-la sencera, i si voleu, a inventar-vos alguna. Recordeu que la podeu imprimir, fer-la a l’ordinador/tauleta/mòbil o copiar-la en un full a part, això sí, sempre posant el títol de l’activitat.
La data d’entrega serà el proper dijous 14 de maig. Feu arribar la feina feta a les vostres tutores-tutor i ells m’ho enviaran a mi.

5è AEE, Lògica amb quadrats, 7-5-2020

6è AEE, Lògica amb quadrats, 7-5-2020

Us deixem també un calendari del mes de maig, per si voleu anar marcant els dies com fem a l’aula de suport.

Mes de maig 2020

 

5è i 6è, “Càlcul”, 28-4-2020 (activitat extra: “Les Fraccions”)

Avui us trobareu un document una mica extens i amb molta varietat d’operacions a realitzar. La idea és que cada nen/a faci el que es vegi capaç de fer, sense forçar a aprendre noves operacions que no cal iniciar ara per ara.

RECORDEU! Les restes les fem amb l’estratègia de l’ascensor, comptem des del número de baix fins al de dalt!

A la primera pàgina trobareu l’explicació del document. Com no tot l’alumnat que obrirà  aquest el farà sencer (cadascú és conscient del que pot arribar a fer), afegim una altra activitat sobre les fraccions, treballades amb tots i totes a l’aula des de fa temps. Igual que a català, és una feina extra, que si us ve de gust, la podeu fer tots i totes.

Us animo a fer una mica de tot, no tindrem en compte que no feu sencer el càlcul! Qualsevol dubte feu-me un correu i us ajudaré.

La data d’entrega, com a setmana excepcional, serà el proper dimarts 5 de maig. Podeu enviar la feina a les tutores o a mi mateixa: lquinone@xtec.cat (Lorena).

AEE, cálcul 5è i 6è 28-4-2020

AEE, fraccions 5è i 6è EXTRA, 28-4-2020

 

Treballem la “simetria”, 23-4-2020

Els alumnes de cicle superior (5è i 6è) tenen una nova feina de matemàtiques sobre la simetria. És un repàs d’una feina ja feta vàries vegades a l’aula. Com sempre, podeu imprimir els fulls o fer-los a mà en fulls a part.

La data d’entrega és el dijous 30 d’abril. Podeu enviar la feina a les tutores o a mi mateixa: lquinone@xtec.cat (Lorena).

AEE, la simetria 23-4

 

Anem a “resoldre problemes”, 14-4-2020

Després de fer diferents jocs, anem a jugar amb les matemàtiques pensant en com resoldre alguns problemes. Ànims!

AEE, resolem problemes

 

Jocs d’”Orientació”, 31-3-2020

La primera activitat (orientació 1) consta d’una sèrie de targetes, ja sabeu que les podeu imprimir si podeu o dibuixar-les en un full en blanc/color amb els infants, amb fletxes que ens indiquen cap endavant, cap enrere, cap a la dreta o cap a l’esquerre. Podeu jugar seguint les instruccions donades en el document o crear nous jocs.

AEE, orientació 1

La segona activitat proposada conté una quadrícula de 4×6 on trobem diferents formes. La principal idea és donar les instruccions, d’on és cada forma dibuixada a la quadrícula, i que l’alumne les representi en el seu full. Teniu més opcions de joc dins del document.

AEE, orientació 2

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>