Llengua

5è i 6è, “Comprensió lectora”, 9-6-2020

Ja fa un mes de l’anterior comprensió lectora en català! Així que… aquí teniu la següent!!

Com sempre, llegiu bé el text i les preguntes. Igual que en anteriors documents, podeu imprimir la feina, copiar-la en un full o editar el PDF online!

La data d’entrega és dimarts 16 de juny. Envieu la feina a les vostres tutores-tutor i elles-ell me la faran arribar a mi.

AEE, Comprensió Lectora, 9-6-2020 (editable)

 

5è i 6è, “Nom Propi i Comú”, 2-6-2020

Aquesta setmana continuem treballant els noms/substantius, aquesta vegada diferenciant entre els propis i els comuns. A dins del document teniu tota la informació, llegiu-la bé!

Com en les feines anteriors podeu fer les activitats de tres maneres diferents: imprimint el document, fent-les en un full a part (recordeu de posar el títol i número d’exercici) o editant en aquest mateix PDF.

La data d’entrega és dimarts 9 de juny. Envieu-li la feina a la vostra tutora i ella me la farà arribar a mi.

AEE, Nom Propi i Comú, 2-6-2020 (editable)

 

5è i 6è, “Singular i Plural”, 26-5-2020

Aprofitant que la setmana passada vam repassar el “femení i masculí”, aquesta vegada farem un repàs de què són les paraules en singular i en plural.

Igual que a l’anterior feina, aquesta podeu fer-la de tres maneres diferents:

  • Imprimint les activitats.
  • Fent els exercicis en un full a part, sempre posant el títol i el número de l’exercici.
  • Escrivint en el mateix document des de l’ordinador, tauleta o mòbil, ja que aquest és editable (instruccions dins del document).

La data d’entrega és el dimarts 2 de juny. Com sempre li envieu a les vostres tutores i elles em faran arribar a mi la feina.

5è i 6è AEE, Singular i Plural, 26-5-2020 (editable)

 

5è, “La Carta”, 26-5-2020

A continuació us deixem la feina de llengua catalana de 5è de l’aula, però adaptada a l’alumnat que assisteix a l’aula de suport. Llegiu bé les instruccions i explicacions de dins del document per escriure una petita carta.

AEE, LA CARTA (editable), 26-5-2020

 

5è i 6è, “Femení i Masculí”, 19-5-2020

Aquesta setmana a català us portem un repàs de quines paraules són femenines i masculines. Teniu uns exercicis senzills per fer tant en el full imprès, en un full a part (sempre posant el títol i el número de l’exercici que feu) i, en aquest cas, online! Dins del PDF teniu les instruccions per poder-ho fer directament des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil, llegiu-les bé!!

La data d’entrega és el dimarts 26 de maig. Com sempre les feines les envieu a les tutores-tutor, i elles-ell me la faran arribar a mi.

AEE, Femení i Masculí, 19-5-2020 (editable)

 

5è i 6è, “Comprensió lectora”, 12-5-2020

Avui dimarts us tornem a portar una comprensió lectora, intentarem fer una cada mes, o sigui que al juny també en tindreu una.

Com amb totes les feines no cal que imprimiu el document, podeu fer els exercicis en un full a part, sempre que poseu el títol i el número d’activitat (no cal copiar els enunciats).

La data d’entrega serà dimarts 19 de maig. Li podeu enviar les feines a les vostres tutores-tutor i elles me les faran arribar a mi.

AEE, Comprensió Lectora 12-5-2020

Us posem també un document amb tres activitats de repàs del vocabulari de la setmana passada, per si us ve de gust fer-ho!

AEE,Un parell de jocs per repassar, 12-5-2020 (editable)

 

5è i 6è, “Vocabulari bàsic”, 5-5-2020 i 5è “Text Instructiu” feina de l’aula

Aquesta setmana repassarem paraules amb les quals hem jugat a l’aula, recordeu el dòmino de fruites, verdures, parts del cos, material de l’escola, etc. Doncs està relacionat amb aquest vocabulari. Són tres exercicis senzills que tots i totes podeu fer :)

Com sempre us diem, no cal imprimir el document, el podeu fer en un full a part. Recordeu de posar el títol al full!

La data d’entrega de la feina és fins dimarts 12 de maig. Des d’aquesta setmana us demano que les feines que feu li envieu a les vostres tutores-tutor, i elles-ell m’ho faran arribar a mi.

5è i 6è AEE, Vocabulari Bàsic, 5-5-2020

Us adjuntem aquí també una feina per l’alumnat de 5è, és la feina de l’aula però adaptada a tots aquells que veniu a l’aula de suport. Us animem a fer les dues feines ja que són senzilles :)

5è EE, El Text Instructiu

 

5è i 6è, “Ortografia: R / RR”, 28-4-2020 (activitat extra: “Les Síl·labes”)

Amb tot l’alumnat que assisteix a l’aula de suport hem treballat la diferenciació de la r/rr, igualment dins del document trobareu el quadre resum que fèiem servir a la classe per explicar la diferència entre escriure una o un altre.

La idea és que tots els nens i nenes intentin fer les activitats, però potser per alguns infants és més complicada, per això us pengem també una activitat extra de català, per si amb la primera hi ha molts dubtes o dificultats. Igualment sabeu que estic a la vostra disposició (Lorena).

La data d’entrega és el proper dimarts 5 de maig. Les activitats les podeu enviar a les tutores/tutor i a mi mateixa: lquinone@xtec.cat (Lorena).

AEE, 5è i 6è ortografia r – rr, 28-4

AEE, 5è i 6è EXTRA les síl·labes 28-4

 

“Comprensió lectora”, 21-4-2020

A continuació teniu el document amb l’activitat de català. Es tracta d’una comprensió lectora, el text el podeu llegir directament des del dispositiu que utilitzeu per mirar el bloc, i les activitats, com sempre, si podeu les imprimiu i l’altre opció és copiar-les en fulls :) .

La data d’entrega és el proper dimarts 28 d’abril. Les activitats les podeu enviar a les tutores i a mi mateixa: lquinone@xtec.cat (Lorena).

AEE, comprensió lectora 21-4

 

“Frases sense sentit”, 14-4-2020

Aquí teniu una feina de llengua catalana. Com ja us explica el tìtol són unes oracions sense sentit i perquè, perquè les seves paraules estan desordenades, l’únic que heu de fer és ordenar-les i s’entendran.

AEE, oracions sense sentit

 

Joc “Lletres desordenades”, 2-4-2020

A continuació teniu una sèrie de paraules però que tenen una complicació, les seves lletres estan desordenades, per tal de saber que és cadascuna s’han d’ordenar.

AEE, lletres desordenades

 

Joc “Creem paraules”, 26-3-2020

Us proposem una sèrie de síl·labes i l’abecedari per crear paraules, les podeu imprimir o copiar en fulls, com us sigui més còmode. Podem jugar de diferents maneres, dins el document ho teníu tot ben explicat.

AEE, creació paraules amb síl·labes i lletres

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>