Activitats, feines…. que us proposem per a aquests dies.

”És molt important que aquests dies treballeu a casa.”

Per això, cada setmana us farem una proposta especial d’activitats que creiem interessants i necessàries per tal que no perdre el ritme de treball i per a què us incorporeu, esperem aviat, amb totes les garanties de rependre el curs amb èxit.

Les podeu trobar a la part superior d´aquesta pàgina a la pestanya d´activitats confinament 5è i 6è.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>